Nordulv
Norulv Nordic AI
menu

ChatGPT

Svenskt användargränssnitt
för ChatGPT 4 turbo

ChatGPT Svensk

Svensk GPT (Sverige)

Svensktalande ChatGPT för svenska användare Finns på OpenAI.com
Avancerad artificiell intelligens (AI) med inbyggd bildgenerator, instruerad med svenska idiom och svensk språkkultur för att kunna kommunicera med användaren endast på svenska.
Prova svensk GPT Du måste ha ett ChatGPT Plus-konto.
Svenska GPT är ett anpassat
användargränssnitt på OpenAIs ChatGPT.
Exempel
Placeholder Picture
Om
Placeholder Picture
Om svensk GPT

Svensk GPT är en speciell GPT som kan väljas istället för den vanliga engelskan när du är inloggad på OpenAI:s ChatGPT.

Svensk GPT använder den mest avancerade artificiella intelligensen "GPT 4 turbo", vilket inkluderar avancerad textgenerering, DALL-E bildgenerator, kodtolkare, hämtning och analys av information från internet under samtalet med användaren, med mera.

GPT är en akronym för "Generative Pre-trained Transformer". Det svenska GPT-användargränssnittet är förutbildat med specifika språkinstruktioner av Norulv.

Exempel från svensk GPT "Skapa en bild av ett troll som åker motorcykel åt mig."
GPT
Svensk GPT (Sverige)
Troll
Här är en bild på ett troll som kör motorcykel åt dig. Hoppas du gillar det. "Gör en informativ kort artikel om Evert Taube." 
GPT
Svensk GPT (Sverige)
Evert Taube, född 1890 i Göteborg och avliden 1976, är en av Sveriges mest älskade visdiktare och trubadurer. Han växte upp i ett konstnärligt hem och tillbringade sin ungdom till sjöss, vilket starkt influerade hans konstnärskap. Taubes verk präglas av berättelser om sjöfart, kärlek och pittoreska platser, ofta med en romantisk och nostalgisk ton.

Taube började sin musikkarriär i början av 1900-talet och blev snabbt en central figur i svensk viskonst. Hans texter skildrar ofta den svenska skärgården och exotiska platser från hans sjömansliv, vilket gör hans verk tidlöst och gränsöverskridande. Bland hans mest kända visor finns "Fritiof Anderssons paradmarsch", "Änglamark" och "Så skimrande var aldrig havet".

Utomordentligt begåvad som både poet och musiker, bidrog Taube till att definiera den svenska vistraditionen och är fortfarande en inspirationskälla för många artister. Hans bidrag till svensk kultur och musik är omätbart, och han är hedrad med flera minnesmärken runt om i landet.

Evert Taube erhöll ett flertal utmärkelser under sin levnad, bland annat Bellmanpriset och en hedersdoktor vid Göteborgs universitet. Hans eftermäle lever kvar genom hans omfattande verk, som fortsätter att sjungas och uppskattas av generationer av svenskar.
Close
Home
Norsk GPT Dansk GPT
Suomen GPT Svensk GPT
Íslenska GPT Deutsch GPT
Français GPT Español GPT