Nordulv
Norulv Nordic AI
menu

ChatGPT

Suomalainen käyttöliittymä
ChatGPT 4 turbolle

ChatGPT Suomen

Suomalainen GPT (Suomi)

Suomenkielinen ChatGPT suomalaisille käyttäjille Saatavilla osoitteessa OpenAI.com
Kehittynyt tekoäly (AI) sisäänrakennetulla kuvageneraattorilla. Erityisesti koulutettu suomen kielen kulttuuriin voidakseen kommunikoida käyttäjän kanssa suomeksi.
Kokeile Suomalainen GPT Tarvitset ChatGPT Plus -tilin.
Suomalainen GPT on OpenAI ChatGPT:n
räätälöity käyttökokemus.
Esimerkkejä
Placeholder Picture
Tietoja
Placeholder Picture
Tietoja Suomen GPT:stä

Suomenkielinen GPT on erityinen GPT, joka voidaan valita tavallisen englannin sijaan, kun olet kirjautunut OpenAI:n ChatGPT:hen.

Suomalainen GPT käyttää edistyneintä tekoälyä "GPT 4 turboa", joka sisältää edistyneen tekstin luomisen, DALL-E-kuvageneraattorin, kooditulkin, tiedon haun ja analysoinnin Internetistä keskustelun aikana käyttäjän kanssa ja paljon muuta.

GPT on lyhenne sanoista "Generative Pre-trained Transformer". Suomalainen GPT-käyttöliittymä on valmiiksi koulutettu Norulvin kieliohjeilla.

Esimerkkejä suomalaisesta GPT:stä "Luo minulle kuva peikosta moottoripyörällä."
GPT
Suomalainen GPT (Suomi)
Troll
Tässä on kuva trollista moottoripyörällä. Toivottavasti pidät siitä. "Tee informatiivinen lyhyt artikkeli Väinö Linnasta." 
GPT
Suomalainen GPT (Suomi)
Väinö Linna (1920–1992) oli yksi merkittävimmistä suomalaisista kirjailijoista 1900-luvulla. Hän syntyi Urjalassa ja työskenteli nuoruudessaan tehtaassa, mutta myöhemmin hän nousi kirjallisuuden maailmaan omaleimaisella äänellään. Linnan tunnetuimpia teoksia ovat "Tuntematon sotilas" ja "Täällä Pohjantähden alla" -trilogia, jotka molemmat käsittelevät suomalaisen yhteiskunnan ja historian keskeisiä teemoja.

"Tuntematon sotilas", julkaistu vuonna 1954, on realistinen kuvaus jatkosodasta ja sen vaikutuksista tavallisiin suomalaisiin sotilaisiin. Teos nousi nopeasti klassikon asemaan, ja se on vaikuttanut merkittävästi suomalaiseen sotakirjallisuuteen ja kansalliseen identiteettiin. Kirja on myös filmattu useasti, ja sen hahmot, kuten Rokka, Koskela ja Hietanen, ovat jääneet elämään suomalaisten kollektiivisessa muistissa.

"Täällä Pohjantähden alla" -trilogia, julkaistu vuosina 1959–1962, on puolestaan laaja kuvaus suomalaisen yhteiskunnan kehityksestä 1800-luvun lopulta aina 1950-luvulle. Teos käsittelee maamme historian käännekohtia, kuten itsenäistymistä, sisällissotaa ja toista maailmansotaa, keskittyen samalla Koskelan torppariperheen vaiheisiin. Trilogia on tunnettu sen monipuolisesta kerronnasta ja syvällisestä yhteiskunnallisesta analyysistä.

Väinö Linna on jättänyt pysyvän jäljen suomalaiseen kulttuuriin ja kirjallisuuteen. Hänen teoksensa ovat edelleen laajasti luettuja ja niiden teemat resonoivat ajankohtaisina myös nykypäivänä. Linnan kirjallinen perintö on osa suomalaista kansallista identiteettiä, ja hänen työnsä on vaikuttanut sukupolvien ajan suomalaisten näkemyksiin historiasta ja yhteiskunnasta.
Close
Home
Norsk GPT Dansk GPT
Suomen GPT Svensk GPT
Íslenska GPT Deutsch GPT
Français GPT Español GPT